ARTWORK

ARTWORK

In mijn vrije tijd vind ik het erg leuk mijn eigen artwork te maken. De werken zijn te koop op RedBubble, Society6 en Werkaandemuur. Mijn ideeƫn zijn gebaseerd op dagelijkse observaties en alledaagse voorwerpen. Ik gebruik oude tijdschriften, Lees verder

HUISSTIJL OCAD

HUISSTIJL OCAD

Voor Ad Oomen eigenaar van OCAD – Oomen CommerciĆ«le en Administratieve Dienstverlening heb ik een huisstijl ontwikkeld. Ik vond dat de bedrijfsnaam OCAD leesbaar moest zijn maar ik wilde de naam wel een zekere ‘twist’ meegeven. Toch net iets anders Lees verder

LOGO MY HEALTH STORE

LOGO MY HEALTH STORE

Drogisterij en kruidenhuis De Korenbloem te Roosendaal wilde zich meer focussen op sport, gezondheid en fitness en besloot de naam te veranderen in My Health Store. Ik heb een modern, fris logo ontworpen. Stoer met een kalligrafisch karakter. Een simpel Lees verder

ONTWERP COVER VPRO GIDS

ONTWERP COVER VPRO GIDS

Amateurs, studenten en professionals werden uitgenodigd om de eerste gidscover van het jaar 2016 te ontwerpen. De titel luidde: ‘Verleg de grens’. Mijn eerste idee was om een landkaart zo te vouwen dat Afrika en Europa aan elkaar vast kwamen Lees verder

CAMOUFLAGE

CAMOUFLAGE

Tijdens mijn dagelijkse 5km hardlooprondje zag ik een reiger langs de waterkant verscholen tussen het riet. Ze was goed gecamoufleerd. Ik kon haar amper zien. Dit gegeven inspireerde me dit vrije werkje te maken getiteld ‘Camouflage’. Het artwork  Lees verder

PLAYTIME

PLAYTIME

De band Candid Chimera uit Pennsylvania heeft mijn artwork ‘PLAYTIME – Forget your troubles. Blow bubbles. It will ease your mind.’ gekozen voor hun nieuwe cd ‘Forts Illustrated’. Ze omschrijven de muziek zelf als ‘a dirty quirky indie psych-electronic’. Lees verder